Brezplačna dostava, Narejeno v Evropi, 3 leta garancije

Odganjalec glodalcev Protector 900

Sodobna mišolovka - proti podganam, mišim, ščurkom, mravljam, polhom ...

Odganjalec glodalcev Protector 900 - sodobna mišolovka Elektronski odganjalec miši, podgan, mravelj, ščurkov, polhov.

Laboratorijski testi in rezultati v praksi dokazujejo, da ultrazvok, ki ga elektronski odganjalec oddaja ob jakosti 130 decibelov, učinkuje na živčni sistem ter sluh večine malih glodalcev. Kljub začetnemu "odporu" malih glodalcev, da bi "svoj prostor" zapustili, jih bolečina in nelagodje prisilita, da najkasneje v štiri do petih tednih prostor za vedno zapustijo.

Elektronski odganjalec ščiti prostor velikosti 50 m2. Aparat je idealen za uporabo v kuhinji, baru, trgovini z živili, skladišču, shrambi, kleti, garaži, na podstrešju, pri kanalizacijah itd.

Delovanje

Po priključitvi v električno omrežje, se na aparatu prižge rdeča kontrolna lučka. Zatem se na aparatu prikaže zelena lučka, ki se prižiga in ugaša v presledku 10 sekund, kar označuje, da aparat oddaja ultrazvok. Elektronski odganjalec avtomatično spreminja frekvenco v razponu od 20.000 do 60.000 hz z namenom, da mali glodalci ne postanejo imuni na določeno valovanje. Ultrazvočna mišolovka ni nevarna človeku ter domačim živalim in ne moti delovanja ostalih električnih naprav.

Cena:  99,00 EUR

Vse cene so neto, CPT kupec,
DDV ni obračunan.

Tehnični podatki

Priključna napetost:

230V

Dimenzije:

230 x 70 x 70 mm

Teža:

380 g